Gidė Lina
Milanas

Ciao! Benvenuti a Milano! Sveiki atvykę į Milaną! Esu kvalifikuota gidė Milane. Savo mėgiamą, įdomų ir pilną naujų įspūdžių darbą pradėjau 2012 metais Lietuvoje kaip gidė ir kelionių vadovė. Dabar gyvenu Italijoje, šalia Milano. Čia įgyjau kvalifikuotos gidės licenciją ir vedu ekskursijas šitame ypatingame, judriame, mados, meno ir kultūros mieste. Jei vykstate į Milaną ar ketinate apsistoti jame nors ir vienai dienai bei Jums smalsu pažinti šį miestą, norite aplankyti įdomiausias vietas, muziejus, bažnyčias, susisiekite su manim!

Naujausi komentarai
    Ekskursija

    Pažintinė ekskursija Milane

    on
    23 birželio, 2021

    Kviečiu Italijos mylėtojus, svečius, keliautojus į kasdienes pažintines ekskursijas po Milaną!

    Pažintinė ekskursija Milane – tai puiki galimybė prisijungiant į bendrą turistų grupę ir susipažinti su Milano miestu ekskursijos metu. Jei atvykstate į Milaną ir planuojate jame praleisti bent vieną dieną ar naktį, šis pasiūlymas Jums!
    Susipažinę su unikaliu Italijos metropoliu: jo istorija bei dabartimi, galėsite net tik keliauti toliau po nuostabiąją Italiją, bet, esu tikra, norėsite dar kartą į jį sugrįžti.

    Pažintinė ekskursija Milane prasideda Katedros aikštėje (Piazza del Duomo)
    Ekskursijos trukmė: 3 val.
    Pradžia: 10:30 val.

    Būtina išankstinė REZERVACIJA!
    Ekskursijos kaina 30 EUR / asmeniui (ekskursija vyksta susirinkus min. 6 asmenims)

    Kasdieninės pažintinės ekskursijos Milane metu apsilankysime Katedros aikštėje ir pasigrožėsime Milano simboliu Katedra (Duomo di Milano), aplankysime išskirtinės architektūros XIXa. Viktoro Emanuelio II-ojo Galeriją, kurioje veikia beveik šimtmetį skaičiuojantys barai ir parduotuvės. Pasisveikinsime su Leonardu Da Vinči La Scala aikštėje, sužinosite miesto teatro La Scala istoriją ir tradicijas. Būtinai apsilankysime vienoje gražiausių, viduramžius menančioje Pirklių aikštėje (Piazza dei Mercanti), kuri kadaise buvo pati miesto širdis.
    Toliau eisime į Sforcų pilį, kuri kadaise milaniečiams buvo valdžios, tironijos simbolis, o kilmingiesiems galybės, prabangos bei pramogų vieta. Sforcų dinastijos laikotarpiu pilis tapo renesanso stiliaus perlu mieste. Čia dirbo žymiausi to meto meninkai kaip Leonardas Da Vinči ir Donato Bramante.
    Milanas – visos Italijos verslo ir finansų centras, tad aplankysime ir Verslo aikštę (Piazza degli Affari), kurioje stovi kontraversiška menininko Mauricio Katelano (it.Maurizio Catelano) sulptūra L.O.V.E.

    Pažintinė ekskursija Milane vyksta lietuvių kalba.

    TAGS
    RELATED POSTS